• Bettina Thomsen

  “Jeg har altid vidst, at der var mere mellem himmel og jord, og derfor startede jeg i et træningsforløb i Lysets Hus, hos Bettina Thomsen.

  Bettinas venlige, positive måde at lære fra sig på, var fantastisk for mig.

  Jeg kunne ikke have valgt et bedre forløb, eller en bedre lærer. Bettinas ligefremme måde at forklare tingene på er fantastisk.”

  Juni 2020

 • Bettina Thomsen

  “Jeg tilmeldte mig enkelte aftener til åbne cirkler, hvor jeg nysgerrig lyttede med. Herefter besluttede jeg mig for at tilmelde mig på et Clairvoyant Medie træningsforløb.

  Bettina Thomsen er et fantastisk menneske, med en stor erfaring, kompetence og energi. Hun udstråler liv og glæde - men vigtigtst af alt, så ser hun det enkelte menneske og hjælper med at se sine potentialer og muligheder.”

  Maj 2020

 • Bettina Thomsen

  “Med Bettina som underviser får du et indblik i den spirituelle verden, på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder, er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder dig om, at gøre de ting, som betyder noget, og gør dig stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”.”

  2019

 • Bettina Thomsen

  “Jeg har over en periode på 10 gange deltaget i et udviklingsforløb i Lysets Hus. Med en fantastisk formidler i form af Bettina Thomsen.

  Hun har med sin visdom og smukke sjæl givet mig en enorm læring. Jeg har fået en masse nye redskaber til mit åndelige arbejde. Hun har en kæmpe indsigt i, hvad hver enkelt deltager, har behov for, for at opnå vækst.

  Og der bliver arbejdet med stor respekt både til mig og den åndelige verden. Bettina har en kæmpe vifte af udviklingspotentialer, som jeg ynder rigtig meget.”

  September 2016

Skriv gerne vedr. et kursus eller forløb

Kære dig. Tak for din besked, som jeg vil besvare snarest. Mh. Bettina Thomsen