Tilfredse kursister og klienter

Bettina Thomsen

“Med indsigt, visdom og kærlig omsorg, guider Bettina kompetent. Jeg har haft stor støtte og hjælp af hendes undervisning.”

April 2024

Bettina Thomsen

“Bettina, Jeg var godt klar over, at du har været mig en god læremester. I 2020 startede jeg på din 2-årige uddannelse til medie og clairvoyantrådgiver. Jeg bliver gang på gang bekræftet i, hvor stor en betydning din lærdom har været for mig, og hvor vigtig en påvirkning det har været! Både rent personligt, men selvfølgelig også spirituelt. Du formåede at se mig, lige der hvor jeg var i min udvikling og på samme måde formåede du, at skubbe mig på de helt rette tidspunkter. Tak for at skubbe, for ellers var jeg aldrig kommet ud af min tryghedsskal. Det fundament, som du har støttet mig i at bygge vender jeg ofte tilbage til i min hverdag.
Du er seriøs i din tilgang og du står stærkt i dig selv. Det mærkede jeg tydeligt, under hele forløbet. Hvilket gjorde at hele rejsen var tryg og behagelig at være i. Den måde du formidler spiritismen på, er smuk og enestående på samme tid. Du arbejder blandt andet ud fra, at ”vi” skal finde beviserne, så der ikke er nogen tvivl om hvilken afdød der er igennem. Det er en af de ting, der gør at medieskabet bliver rigtig stærkt. Du har en respekt for den åndelige verden og det elsker jeg, at du har givet videre til mig. Egentlig har jeg aldrig lagt så meget i det, men gennem hele forløbet gik det op for mig, hvordan Jeg og alt det omkring os, hænger sammen. Tak for at skabe og vække bevidstheden i mig. På intet tidspunkt har jeg fortrudt, at komme hos dig i Lysets Hus. Det har på mange måder været starten og afslutningen på mange ting i mit liv. Endnu engang. Af hjertet tak, for den store støtte du har været for mig på denne rejse. Jeg havde aldrig nået til vejs ende, hvis du ikke havde set lige præcis mig for den jeg er. Og tak for et rum hvor der er plads til alt. Du er helt unik og din viden er så værdifuld.”

Marts 2024

Bettina Thomsen

“Anbefaling: Bettina Thomsen er en empatisk og nærværende psykoterapeut, som arbejder integrativt, forstået på den måde, at hun bruger forskellige tilgange og terapeutiske metoder alt efter tema og klient✨💃✨
SÅ - søger du en professionel og erfaren psykoterapeut til enten terapi i forbindelse med personlig udvikling, sparring på din jobsituation, supervision eller lignende kan jeg på det VARMESTE anbefale hende🤩🤩🤩🤩🤩”

Februar 2024

Bettina Thomsen

“Helle har gået på mit forløb over 10 gange Clairvoyant Medialt træningsforløb og går nu på træningsaftnerne 1 gang/måned. Helle skriver: Tak for endnu en fantastisk aften. Jeg løfter mig altid lige nogle meter og svæver hjem. Tiden går altid for hurtigt. Jeg glæder mig allerede til næste gang ”

2024

Bettina Thomsen

“Kære Bettina
Tak for en fantastisk rejse igennem uddannelsen.
Det har været lærerigt på så mange niveauer.
Du har formået at trække de vildeste begreber og komplekse emner ned i en jordnær, forståelig og anvendelig måde. Det kræver talent..
Vi glæder os alle 3 til at læse din bog og bliver de første i køen til at få den signeret.”

25. oktober 2023

Bettina Thomsen

“Har lige været gennem forløbet Clairvoyant, medialt træningsforløb, hvor vi mødes 10 gange. Und dig selv kurset. Du blir mere modig og selvsikker. Bettina er en fantastisk lærer og følger dig tæt i forløbet på en kærlig måde og du får skønne oplevelser med dine med kursister! Prøv det!!!”

10. oktober 2023

Bettina Thomsen

“Kære Bettina. Jeg ville lige smide en hilsen til dig og takke mange gange for sommerskolen. Det var en skøn oplevelse at opleve dig fortælle og undervise. Du skabte et trygt og struktureret rum, hvilket var en stor fornøjelse at være i. Du var nærværende, og man følte at man altid blev set og anerkendt. Så tusind tak for dig og din skønne energi. ”

Sommer 2023

Bettina Thomsen

“Kære Bettina Jeg vil gerne sige tak for en helt fantastisk tid og transformation. Jeg oplever dig så sindssygt skarp på mine udfordringer og hvor og hvordan du har kunnet støttet op om min proces. Du har hele vejen været så ordentlig og god ved os alle sammen og støttet os med stor kærlighed og respekt. Jeg er dybt imponeret og din ordentlighed og ydmyghed. Og det jo lidt skørt, at skulle være taknemlig for, at du ikke har været magtliderlig eller grådig på anerkendelse, men det er jo bare ikke en selvfølge med en position som din. Du forvalter dit lederskab på den smukkeste måde! Og så er jeg meget imponeret over hvordan du hver eneste gang vi er mødtes er mødt op i høj energi og med stort engagement. Ikke en eneste gang har jeg fornemmet at du ikke gad i dag. Og det er jo ikke muligt altid at have lige meget lyst, så du har hver gang besluttet, at du ville tilbyde os det bedste du overhovedet kunne. Det er jeg så imponeret og taknemlig for. Det er jeg meget inspireret af, og det har jeg besluttet, at jeg også vil bestræbe mig på i fremtiden som en gave til de mennesker, som krydser min vej og gerne skulle lære noget af mig. Jeg er glad for at vi skal følges et stykke i livet endnu og at rejsen ikke er slut. Men jeg vil takke dig for det som har været indtil nu. ”

April 2022

Bettina Thomsen

“Kære Bettina
Tusind tak for din støtte og dine kærlige skub på min rejse på den 2-årige uddannelse.
Jeg ville aldrig have udviklet mig personligt og spirituelt uden dig. Du har været med til at ændre mit liv i en positiv retning.
Du har givet mig stor inspiration til at have et nyt syn på livet og det der er omkring. Det føles befriende.
Du har fået mig til at tænke: "Jeg er god nok" og "Jeg kan alt det jeg vil" Du har formået at få mit lys til at skinne klart. TAK”

April 2022

Bettina Thomsen

“Bettina har det smukkeste lys i hjertet, som hun formidler fra.

Din session bliver derfor taget ned på et niveau, hvor ordene kommer i kærlighed til den hun formidler til, og på en måde, som giver mening i forhold til det, man står i nu.

Bettina tager hånd om det man kommer med, og giver gode svar. Jeg vil på det varmeste anbefale Bettina.”

December 2021

Bettina Thomsen

“Kan varmt anbefale Bettina Thomsen. Har haft besøg af hende til afødekontakt, og vi var alle yderst tilfredse. ”

Oktober 2020

Bettina Thomsen

“Kære Bettina,
Jeg har brug for at takke dig af hele mit hjerte for i dag. Jeg har aldrig turde håbe på, at få stærk forbindelse til min far igen. 1000 1000 tak! Jeg er så taknemmelig for din hjælp.”

Bettina Thomsen

“Efter at have gået på clairvoyant medialt træningsforløb over 10 gange skrives følgende: Jeg har haft stort udbytte af mandagene sammen. Din undervisning er inspirerende og struktureret. Jens har fået "det" afmystificeret, siger han🙂 ”

Oktober 2023

Bettina Thomsen

“Jeg har flere gange mødt Bettina Thomsen. Både i Lysets hus til åbne cirkler, en dags kursus og i hendes eget lokale til en session.

Bettina giver råd og vejledning til livet - også til den del nogle ville kalde 'det åndelige' eller 'spirituelle'.

Det gør hun let, med begge ben plantet solidt på jorden, med humor, indlevelse og en befriende fin skarphed.

Jeg er hver gang blevet mødt med nærvær og vejledt. Jeg er hver gang gået hjem ikke bare glad, men også med nye indsigter og læring.”

August 2020

Bettina Thomsen

“Jeg mødte Bettina første gang på et sommerseminar på Hindsgavl slot.

Jeg har altid vidst, at der var mere mellem himmel og jord, og jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne udvikle min spiritualitet. Da jeg kom hjem startede jeg i et træningsforløb i Lysets Hus, hos Bettina Thomsen.

Bettinas venlige, positive måde at lære fra sig på, var fantastisk for mig. I løbet af træningsforløbet blev jeg klar over, at dette var vejen for mig, og da forløbet var overstået startede jeg med det samme på den 2-årige medie- og clairvoyant-uddannelse, som jeg snart har gennemført.
Jeg kunne ikke have valgt et bedre forløb, eller en bedre lærer. Bettinas ligefremme måde at forklare tingene på er fantastisk. Jeg har fået så mange forskellige redskaber til at arbejde med min spiritualitet, og jeg føler at hver eneste deltager bliver set, og hjulpet på vej af Bettina, uanset hvor på rejsen vi befinder os.

Bettina giver plads til nogle inspirerende diskussioner, og det er altid spændende at deltage i undervisningen. Jeg glæder mig hver eneste gang, vi mødes i Lysets Hus. Både på grund af mine fantastiske holdkammerater, den dejlige stemning der altid er, og ikke mindst på grund af Bettina.”

Juni 2020

Bettina Thomsen

“Jeg har altid troet på, at der var noget større end en selv.. troet på, at der er et liv efter døden.

Jeg har fra barnsben altid følt mig usikker.. helt dybt inde i ..Sårbar og ensom. Det er ikke det jeg udstråler, alle der ser mig, ser mig som stærk, sikker og modig.

Jeg har ikke kunne finde roen, glæden og givet mig selv lov til, at være i nuet..
Ikke før nu!

Jeg tilmeldte mig enkelte aftener til åbne cirkler, hvor jeg nysgerrig lyttede med. Herefter besluttede jeg mig for at tilmelde mig på et Clairvoyant Medialt træningsforløb.

Endelig! Endelig følte jeg mig hørt, set og ikke mindst så følte jeg at jeg var kommet hjem.

Jeg er i dag færdigt med det 2-årig forløb.

Bettina Thomsen er et fantastisk menneske, med en stor erfaring, kompetence og energi. Hun udstråler liv og glæde - men vigtigtst af alt, så ser hun det enkelte menneske og hjælper med at se sine potentialer og muligheder.

I dag ved jeg, hvem jeg er 100 procent. Jeg føler mig hjemme i mit eget jeg. Jeg forstår at nyde nuet.. Jeg er stærk, sikker, modig og aldrig ensom mere ❤️”

Maj 2020

Bettina Thomsen

“Med Bettina som underviser får du et indblik i den spirituelle verden, på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder, er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder dig om, at gøre de ting, som betyder noget, og gør dig stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”.

Og nej - jeg er ikke opfordret til at skrive dette indlæg, jeg er bare så opfyldt af taknemmelighed over at have fået chancen, for at få en suveræn uddannelse, hos et så fantastisk menneske, at energien bobler over og måtte manifesteres på skrift.”

2019

Bettina Thomsen

“Det er en fornøjelse og meget berigende, at blive undervist af dig.”

Juni 2024

Skriv gerne en anmeldelse <3

Kære dig. Tak for din besked, som jeg vil besvare snarest. Mh. Bettina Thomsen