• Bettina Thomsen

  “Kære Bettina,
  Jeg har brug for at takke dig af hele mit hjerte for i dag. Jeg har aldrig turde håbe på, at få stærk forbindelse til min far igen. 1000 1000 tak! Jeg er så taknemmelig for din hjælp.”

 • Bettina Thomsen

  “Kan varmt anbefale Bettina Thomsen. Har haft besøg af hende til afødekontakt, og vi var alle yderst tilfredse. ”

  Oktober 2020

 • Bettina Thomsen

  “Jeg har flere gange mødt Bettina Thomsen. Både i Lysets hus til åbne cirkler, en dags kursus og i hendes eget lokale til en session.

  Bettina giver råd og vejledning til livet - også til den del nogle ville kalde 'det åndelige' eller 'spirituelle'. Det gør hun let, med begge ben plantet solidt på jorden, med humor, indlevelse og en befriende fin skarphed.

  Jeg er hver gang blevet mødt med nærvær og vejledt.”

  August 2020

 • Bettina Thomsen

  “Med Bettina som underviser får du et indblik i den spirituelle verden, på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder, er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder dig om, at gøre de ting, som betyder noget, og gør dig stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”.”

  2019

 • Bettina Thomsen

  “Anbefaling: Bettina Thomsen er en empatisk og nærværende psykoterapeut, som arbejder integrativt, forstået på den måde, at hun bruger forskellige tilgange og terapeutiske metoder alt efter tema og klient✨💃✨
  SÅ - søger du en professionel og erfaren psykoterapeut til enten terapi i forbindelse med personlig udvikling, sparring på din jobsituation, supervision eller lignende kan jeg på det VARMESTE anbefale hende🤩🤩🤩🤩🤩”

  Februar 2024

Skriv gerne vedr. privat session

Kære dig. Tak for din besked, som jeg vil besvare snarest. Mh. Bettina Thomsen