Clairvoyance og afdødekontakt

Her kan du læse lidt om hvad jeg kan tilbyde dig inden for Clairvoyance &/eller afdødekontakt

Afdødekontakt: Det er altid et eksperiment, og der er ikke garanti for den, du ønsker kommer. Det sker i de aller fleste tilfælde og altid, hvor er et behov. De vil give sig tilkende, så du kan genkende dem. Oftest kommer de med en hilsen, tak eller undskyld. Der kan komme sjove hilsner og beviser. - Det er vigtigt at du er åben for det der kommer.

En clairvoyance: Jeg tuner ind på dig, og det der er omkring dig. Det kan være i forbindelse med parforhold, jobsituation, livsstil m.m. Jeg er åben for informationer der kommer fra din skytsånd/skytsengel, hvordan de ønsker, du skal gribe det an. Det kan også være en bekræftelse, på det du gør, tænker eller du har brug for et uvildigt syn på sagen, inden du træffer din beslutning. Jeg giver dig information og du tager beslutningen.

En kombination af afdødekontakt og clairvoyance: Som ovenfor beskrevet, hvor begge dele indgår.

Er der ikke hul igennem inden 10 min. har vi begge ret til på afbryde sessionen uden det koster noget.

Køb sessionen i shoppen: Tryk for køb 

Har du ikke allerede aftalt en tid, kan dette gøres viamail.  

Glæder mig til på hjælpe dig!

Portræt_horisont_front_ny

Leder af Lysets hus

Jeg er leder af Lysets Hus, og har været det siden 1995. Jeg har sideløbende med Lysets Hus, og et job i en privat virksomhed, udviklet mine spirituelle/mediale evner. I 2004 startede jeg mit eget firma, til at afvikle mine spirituelle aktiviteter gennem. Idag er jeg selvstændig clairvoyant-medie, healer, coach, mentor og psykoterapeut.


Min mission

At få mennesker til at stå ved sig selv og lade deres lys skinne, gennem bevidsthed og udvikling
Støtte din proces til at blive det unikke menneske, du kom her for at blive.
Og at arbejde for at spiritualiteten (det åndelige aspekt), og den måde at være i verden på,
er lige så anerkendt og vigtigt, som det fysiske, både personligt og indenfor erhverv. Tilfredse kursister & klienter

 • Bettina Thomsen

  “Kære Bettina,
  Jeg har brug for at takke dig af hele mit hjerte for i dag. Jeg har aldrig turde håbe på, at få stærk forbindelse til min far igen. 1000 1000 tak!

  Jeg er så taknemmelig for din hjælp.”

 • Bettina Thomsen

  “Kan varmt anbefale Bettina Thomsen.

  Har haft besøg af hende til afødekontakt, og vi var alle yderst tilfredse. ”

  Oktober 2020

 • Bettina Thomsen

  “Bettina giver råd og vejledning til livet - også til den del nogle ville kalde 'det åndelige' eller 'spirituelle'. Det gør hun let, med begge ben plantet solidt på jorden, med humor, indlevelse og en befriende fin skarphed.

  Jeg er hver gang blevet mødt med nærvær og vejledt og er gået hjem ikke bare glad, men også med nye indsigter og læring.”

  August 2020

 • Bettina Thomsen

  “Bettinas venlige, positive måde at lære fra sig på, er fantastisk for mig. I løbet af træningsforløbet blev jeg klar over, at dette var vejen for mig, og da forløbet var overstået startede jeg med det samme på den 2-årige medie- og clairvoyant-uddannelse, som jeg snart har gennemført.

  Jeg kunne ikke have valgt et bedre forløb, eller en bedre lærer. Bettinas ligefremme måde at forklare tingene på er fantastisk.

  Bettina giver plads til nogle inspirerende diskussioner, og det er altid spændende at deltage i undervisningen.”

  Juni 2020

 • Bettina Thomsen

  “Jeg tilmeldte mig enkelte aftener til åbne cirkler, hvor jeg nysgerrig lyttede med. Herefter besluttede jeg mig for at tilmelde mig på et Clairvoyant medie træningsforløb.

  Endelig! Endelig følte jeg mig hørt, set og ikke mindst så følte jeg at jeg var kommet hjem.

  Bettina Thomsen er et fantastisk menneske, med en stor erfaring, kompetence og energi. Hun udstråler liv og glæde - men vigtigtst af alt, så ser hun det enkelte menneske og hjælper med at se sine potentialer og muligheder.”

  Maj 2020

 • Bettina Thomsen

  “Med Bettina som underviser får du et indblik i den spirituelle verden, på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder, er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder dig om, at gøre de ting, som betyder noget, og gør dig stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”.”

  2019

 • Bettina Thomsen

  “Jeg har over en periode på 10 gange deltaget i et udviklingsforløb i Lysets Hus.

  Bettina har med sin visdom og smukke sjæl givet mig en enorm læring. Jeg har fået en masse nye redskaber til mit åndelige arbejde. Hun har en kæmpe indsigt i, hvad hver enkelt deltager, har behov for, for at opnå vækst.

  Bettina har en kæmpe vifte af udviklingspotentialer, som jeg ynder rigtig meget.”

  September 2016

Jeg er medlem af:

medlem af clairvoyantforeningen

Hjælp til privatperson Hjælp til virksomheder 2-årig uddannelse