2-ÅRIG UDDANNELSE SOM MEDIE & CLAIRVOYANT

En grundig uddannelse til dig, der oplever den åndelige verden.

Får du forud anelser, som senere viser sig at være rigtige? 

Du har fornemmelser af ånder omkring dig? 

Eller vil du gerne vide mere om den åndelige verden, og hvordan du kommunikerer med den?

Jeg sætter en ære i, at du bliver klædt ordentligt på. Det handler ikke om at blive hurtigt færdig, men om at du får den viden og erfaring du har brug for.

Vi arbejder i en positiv og kærlig atmosfære, så du kan føle dig tryg og støttet, når du er allermest sårbar i din udviklingsproces.

Bliv skrevet op til både Aarhus og København.

Uddannelsen - hvad indeholder den?

Hver modul vil indeholde både oplæg og øvelser, og det bliver et forløb med DIG i fokus. Du vil blive klogere på den åndelige verden, og relaterede emner på forståelses- og brugerniveau. Sidst men ikke mindst, blive en kompetent udøvende medie, clairvoyant eller spirituel rådgiver. Der er også flere, som vælger at tage uddannelsen, for at få en viden indenfor den spirituelle verden, samt blive klogere på dine egne evner. 

Husk, øvelse gør mester.

Du lærer alle de forskellige aspekter af det mentale og fysiske medieskab. og lærer at sidde i energien; og at arbejde sjæl til sjæl; bruge de forskellige værktøjer, som arbejde med de farvede bånd; med kort; med aurategning og mandalaer; psykometri; husrens. Du lærer at have med mennesker at gøre. Og i det hele taget blive klædt på til at starte som selvstændig.

GRUND-FORLØB

Selve grundforløbet er fordelt på 6 moduler, og kræver flg.:

  • Personlig coaching af en time x 2 
  • Litteraturlæsning
  • Minimum 5 træningspersoner hjemme
  • Skriftlig opgave
  • Skriftlig eksamen

Undervisningen foregår fra kl. 9.30-17 i Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C.

For at opnå tilstrækkelig træning, skal du deltage i træningsaftner (for tidligere og nuværende kursister) i Lysets Hus 1 gang pr. måned. Du køber adgang til hvert halve år eller 1 år - ekstra rabat ved køb af 1 år. 

Hovedforløb

Selve hovedforløbet er fordelt på 11 moduler, og kræver flg.:

  • Personlig coaching af en time x 2 
  • Litteraturlæsning
  • Minimum 30 træningspersoner hjemme
  • 3 skriftlige opgaver
  • Mundtlig eksamen (sitting med en klient, hvor både underviser og censor er til stede).

Undervisningen foregår fra kl. 9.30-17 i Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C.

Den certificerede uddannelse tager i alt 2 år, for at sikre tilstrækkelig træning. Det er vigtigt for mig at du er klædt ordentligt på inden du springer ud.
Når du har gennemført GRUND- OG HOVEDFORLØB, samt fulgt al vejledning og træning, er du på ADVANCED-niveau, og er klar til at være selvstændig clairvoyant medie.

For at komme på forløbet, kræver det en personlig samtale, som kan foregå i både Aarhus og København. Ring til Bettina på mobil 25511063 eller send en mail (foretrækkes). 


Hvad koster det og hvordan med betaling:

Grund forløb koster 13.000,- kr. Depositum 6000,- kr + 7000,- kr inden start.
Hoved forløb koster 19.000,- kr. Depositum ved tilmelding 6000,- kr + 13.000,- kr inden start.

Afbetalingsordning:
Depositum ved tilmelding 6000,- kr. både grundforløb og hovedforløb, derefter 1700,- kr / gang (også ved fravær).

Du kan tilmelde dig grundforløb alene, men du får rabat hvis du tilmelder dig begge. Denne udgør endnu 1000,- kr. Konto nr.: 7120 0001320190 Sydbank

Hvad siger andre om uddannelsen...

Bettina Thomsen

“Kære Bettina Jeg vil gerne sige tak for en helt fantastisk tid og transformation. Jeg oplever dig så sindssygt skarp på mine udfordringer og hvor og hvordan du har kunnet støttet op om min proces. Du har hele vejen været så orden og god ved os alle sammen og støttet os med stor kærlighed og respekt. Jeg er dybt imponeret og din ordentlighed og ydmyghed. Og det jo lidt skørt, at skulle være taknemlig for, at du ikke har været magtliderlig eller grådig på anerkendelse, men det er jo bare ikke en selvfølge med en position som din. Du forvalter dit lederskab på den smukkeste måde! Og så er jeg meget imponeret over hvordan du hver eneste gang vi er mødtes er mødt op i høj energi og med stort engagement. Ikke en eneste gang har jeg fornemmet at du ikke gad i dag. Og det er jo ikke muligt altid at have lige meget lyst, så du har hver gang besluttet, at du ville tilbyde os det bedste du overhovedet kunne. Det er jeg så imponeret og taknemlig for. Det er jeg meget inspireret af, og det har jeg besluttet, at jeg også vil bestræbe mig på i fremtiden som en gave til de mennesker, som krydser mig vej og gerne skulle lære noget af mig. Jeg er glad for at vi skal følges et stykke i livet endnu og at rejsen ikke er slut. Men jeg vil takke dig for det som har været indtil nu.

April 2022

Bettina Thomsen

“Jeg mødte Bettina første gang på et sommerseminar på Hindsgavl slot.

Jeg har altid vidst, at der var mere mellem himmel og jord, og jeg ledte efter et sted, hvor jeg kunne udvikle min spiritualitet. Da jeg kom hjem startede jeg i et træningsforløb i Lysets Hus, hos Bettina Thomsen.

Bettinas venlige, positive måde at lære fra sig på, var fantastisk for mig. I løbet af træningsforløbet blev jeg klar over, at dette var vejen for mig, og da forløbet var overstået startede jeg med det samme på den 2-årige medie- og clairvoyant-uddannelse, som jeg snart har gennemført.
Jeg kunne ikke have valgt et bedre forløb, eller en bedre lærer. Bettinas ligefremme måde at forklare tingene på er fantastisk. Jeg har fået så mange forskellige redskaber til at arbejde med min spiritualitet, og jeg føler at hver eneste deltager bliver set, og hjulpet på vej af Bettina, uanset hvor på rejsen vi befinder os.

Bettina giver plads til nogle inspirerende diskussioner, og det er altid spændende at deltage i undervisningen. Jeg glæder mig hver eneste gang, vi mødes i Lysets Hus. Både på grund af mine fantastiske holdkammerater, den dejlige stemning der altid er, og ikke mindst på grund af Bettina.”

Juni 2020

Bettina Thomsen

“Jeg har altid troet på, at der var noget større end en selv.. troet på, at der er et liv efter døden.

Jeg har fra barnsben altid følt mig usikker.. helt dybt inde i ..Sårbar og ensom. Det er ikke det jeg udstråler, alle der ser mig, ser mig som stærk, sikker og modig.

Jeg har ikke kunne finde roen, glæden og givet mig selv lov til, at være i nuet..
Ikke før nu!

Jeg tilmeldte mig enkelte aftener til åbne cirkler, hvor jeg nysgerrig lyttede med. Herefter besluttede jeg mig for at tilmelde mig på et Clairvoyant Medialt træningsforløb.

Endelig! Endelig følte jeg mig hørt, set og ikke mindst så følte jeg at jeg var kommet hjem.

Jeg er i dag færdigt med det 2-årig forløb.

Bettina Thomsen er et fantastisk menneske, med en stor erfaring, kompetence og energi. Hun udstråler liv og glæde - men vigtigtst af alt, så ser hun det enkelte menneske og hjælper med at se sine potentialer og muligheder.

I dag ved jeg, hvem jeg er 100 procent. Jeg føler mig hjemme i mit eget jeg. Jeg forstår at nyde nuet.. Jeg er stærk, sikker, modig og aldrig ensom mere ❤️”

Maj 2020

Bettina Thomsen

“Med Bettina som underviser får du et indblik i den spirituelle verden, på den mest kærlige og inspirerende måde. At have Bettina som lærer og åndelig vejleder, er som at få sin mor tilbage (på den fede måde), der utrætteligt minder dig om, at gøre de ting, som betyder noget, og gør dig stærkere og dygtigere. Og det virker - magisk. Hun er en ægte “walk of the talk”.

Og nej - jeg er ikke opfordret til at skrive dette indlæg, jeg er bare så opfyldt af taknemmelighed over at have fået chancen, for at få en suveræn uddannelse, hos et så fantastisk menneske, at energien bobler over og måtte manifesteres på skrift.”

2019

Skriv gerne vedr. uddannelsen

Kære dig. Tak for din besked, som jeg vil besvare snarest. Mh. Bettina Thomsen