Jeg er forelsket i Livet

Solen skinner, fuglene fløjter. Der er stadig koldt, men det gør ikke noget. Mærk hvordan en dyb vejrtrækning, og den friske luft gør godt i lungerne. Ja i hele kroppen og sjælen. Den anden dag, hvor det var samme slags vejr, gik jeg forbi en hæk, som var fyldt med gråspurve. Sikke et orkester. Først forstod jeg ikke helt, hvor lyden kom fra, fordi det var så intenst, indtil jeg fik øje på flokken, derinde i hækken.

Her uden for mit vindue går en håndværker, og renoverer min garage. Den bliver så flot. Og så er der kommet elektrisk hejseport på.

Er det ikke lige rigelig luksus? Nej overhovedet ikke, det får mig til at juble hver gang, jeg kommer hjem. Jeg nærmer mig porten - trykker på fjernbetjeningen, og lige så stille bevæger porten sig op. Op, op, op og så kan jeg køre direkte ind i garagen.

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!