Linedanser i livets dans

Linedanser

Spirituel bevidsthed 

Det der sker, sker det ved en tilfældighed eller er der en overordnet struktur der uddrager konsekvenserne af vores handlinger?
Både på det personlige plan og det kollektive plan. Ja sådan oplever jeg det.Set
i et spirituelt perspektiv, må du tage ansvar for at det du gør, for hvis du ikke gør, vil andre gøre det for dig. Og det vil stadig være dit ansvar.

Hvis du ønsker at gå den spirituelle vej, så må du tænke med hjertet, fremfor hjernen. FORDI
Hjertet overgiver alt til nuet, sindet dømmer og holder igen.
Vi skal ikke holde igen, men se det smukke i hinanden. Forstå hinanden fremfor at bekrige eller mistro hinanden.

Lige nu, virker det godt nok som om, at der er nogen, der prøver, at gøre os opmærksom på, at tingene ikke er som de burde være: krig, krise, knaphed, økonomiske øretæver og naturen der segner under vores misbrug.

HELDIGVIS er det sådan, at der hvor mørket er tættest, bryder lyset frem.

I kriser bliver vi mere ressourcefulde og empatiske og omsorgsfulde. Og nogen gange får vi hjælp, som da vi talte om at nedbringe CO2 forbruget. Det var svært, lige til vi fik en corona nedlukning.
Og nu hvor vi længe har vi talt om at spare på ressourcerne, bliver prisen på energi så høj, at vi alle gør noget ved det.Mange
gør allerede noget, bølgen af veganere og vegetarer. Ikke at vi alle skal være det, men blot hver især tænke over, hvad vi spiser og i hvilket omfang. Det vil vi alle have gavn af.
Der er mange aspekter og flere som ikke er nævnt her, men når du nu ved hvad det handler om, tør du så gå foran, og vise vejen ud af mørket?
Et af værktøjerne er at tænke i helheder og til det højestes bedste.

Når vi fuldt og helt forstår, at vi selv skaber vores liv, vil vi handle i overensstemmelse med den helhedstænkende tankegang og efterfølgende handlemåde.

Du har et valg hver morgen.
Vælger du glæden eller tristheden / lyset eller mørket / forståelsen eller fordømmelsen?
Universet eller den åndelige verden responderer på det du vælger og giver dig mere af det.Du
ved det godt, for der hvor dit fokus er, løber din energi hen.

På den spirituelle vej møder du ord som synkronicitet. Synkronicitet er sammentræf – to af hinanden uafhængige elementer træffes på samme tid, tilsyneladende tilfældigt og uden sammenhæng.
Og det er faktisk der, hvor du kan følge det svar eller den vejledning det er. Men det kræver, at du er modig og åben. Og at du stoler på din intuition og de signaler du får.
Og mens du sidder og tænker på rigtigt og forkert, høre jeg i baggrunden Niels Hausgaard synge, der var nu en ting der ville være skønt at have vidst, om de fleste var de bedste eller bare de fleste.

Du er en kraftfuld skaber og du har skabt hele dit liv. Måske har du skab uden at tænke nærmere over det, måske redet på en bølge, og resultatet har været godt. Bliv ved med det.Men
når alt det er sagt så skal vi også ind imellem møde udfordringer, for at lære og forstå. Og i de situationer, handler det også om, hvordan du administrerer din energi.
Der er ingen løftede pegefingre, for vi er alle på vej. Hvis vi var perfekte, var vi ikke her på jorden.

Vi går på livets line og prøver at finde balancen. Det gælder os alle sammen og i alle livets aspekter. Så vi er alle LINEDANSERE i livets dans!

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!