Efterår og livets gang

Efterår

Efteråret minder mig altid om forandring, fordi det på alle måder er så tydeligt i naturen.
Bladene skifter farve til gule og røde inden de falder til jorden – lad os endelig nyde det, så længe det er muligt – typisk mig, hold fast lidt endnu.
Himlen er enten høj, klar og flot eller grå og lukket
Når solen går ned kommer de smukkeste farver frem på himlen
Senere når bladene er faldet til jorden elsker jeg at gå tur i skoven og sparke til bladene. Lugte muldlugten, som kommer når naturen er ved at omsætte bladene til muld.
Det er SÅ livsbekræftende
Alting har sin tid.


Og sådan ved vi også det er med menneskelivet. Forandring og forvandling
Vi bliver født, vokser op. Står i vorea fulde pragt midt i livet, for lige så stille at falme, for tilsidst at dø. Sådan er det med fysikken
Men åndeligt, bliver vi ved med at fordedre os, blive klogere og udvikle åndelige kompetencer, hvis vi vil. Lige til vi giver op og giver slip.
I et samfund der dyrker ungdomsidealet, kan det være lidt svært, at se den storhed, men husk nu, at det er med hjertet du ser rigtigt, som den lille prins siger i Antoine de Saint-Exupery’s bog
Der er det synlige og det usynlige – hvis du ikke kan se det, så prøv at mærke det. Hvis du ikke allerede ved det, kan jeg fortælle dig, det er der guldet ligger. Det er der dine ekstra ressourcer ligger.
Alderdommen er visdommens alder. Lad dig ikke tage til takke med at side stille og falme. Brug dine ressourcer og kompetancer. Træn dine åndelige muskler
Brug intuitionen, sid i energien (en slags meditation), gå ud i naturen og lad dig inspirerer, skriv, tal, syng, dans det ud.

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!