Hvordan bygger vi bro mellem det etablerede sundhedssystem, og det alternative.

tillid spring

Velkommen til systemet - altså sundhedssystemet. Måske skulle man kalde det medicin-systemet? 

Det ville være utrolig givtigt, hvis man kunne vælge frit, som jeg har hørt man gør i Tyskland. Og så lade tilskuddet følge med til der, hvor man vælger at søge hjælp.
I det etablerede system er det stort set kun medicin og lignende produkter der tilbydes.
Kunne det ikke være dejligt, hvis vi havde et system der ser det hele menneske, og går ind og finder ud af hvad grunden til, at man har de gener eller den sygdom. Tænke på sundhed og ikke bare medicin?
Jeg har selv fået hjælp i det alternative system af behandlere. Og det har hjulpet mig – generne (ret alvorlige) er væk. Noget systemet kalder kronisk (fordi de ikke ved hvordan de skal få det til at gå væk), men det er kun fordi de ikke ser det hele menneske. Det er der andre der kan. Samtidig er det dyrt at bruge alternative behandlinger. Mange har måske ikke råd til at betale selv og derfor kun en mulighed.

Så hvornår er der nogen i systemet – det kunne være politikere - der tør åbne op for at der er en anden verden. En verden hvor man ser det hele menneske.
Det ville også afhjælpe den belastning der er på systemet lige nu.

Hvem har glæde af al den medicin?
I et kort nu patienterne, men på længere sig kun medicinalindustrien, da de tjener rigtig mange penge på sygdom. De fleste glemmer bivirkningerne, som følger med. Der er patienter der dør af for meget og forkert medicin.

Alle livsstils sygdomme, kan afhjælpes ved at tænke sig om og leve sundt: kost, motion, gode relationer og egen omsorg.

Og når alt det er sagt, er det vigtigt at sige, at der er så mange mennesker indenfor systemet, som gør alt hvad de kan for at hjælpe deres patienter. Tak til dem. De er fantastiske. Det er systemet jeg er ude efter.

Kategorier

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!